Visió corporativa

Volem tenir la presència i el reconeixement internacional que un establiment com el nostre ha d'obtenir, convertint-nos en un hotel reconegut internacionalment i al que se li atribueixi una bona reputació basada en un tracte preferencial i respectuós, on cada estada es converteixi en una experiència única i inoblidable.

Obtenint d'aquesta manera la preferència i satisfacció dels nostres clients, excedint les seves expectatives a cada visita.

Simultàniament, cal considerar els valors propis i l'impacte social del nostre projecte, obtenint un alt reconeixement per el respecte i la integració amb el medi natural, esdevenint en una empresa verda i gràcies a l'ètica empresarial i al compromís social, ser un exemple de gestió corporativa, social i de transparència.

Propòsit estratègic

El nostre principal propòsit és el d'oferir un nou concepte d'allotjament on conjuntament amb els nostres serveis i hospitalitat, aconseguir la màxima satisfacció del client en un entorn relaxat i confortable, creant un agradable i profund record de la seva estada.

“No hi ha major satisfacció, que un client satisfet”

Pretenem posicionar-nos com a una alternativa realment atractiva als hotels convencionals i al turisme de masses, situant-nos un pas més allà com a experiència turística única, on les emocions i sensacions formaran part del nostre dia a dia, creant un vincle amb la singularitat dels nostres espais i serveis, així com amb la integració i sostenibilitat dels recursos turístics, naturals i ambientals.

Ens ubicarem a la Serralada Litoral, caracteritzada per el seu alt nivell de paisatge natural que, gràcies a les muntanyes adjacents, ens proporcionarà un ambient de tranquil·litat especial.

Gràcies a les connexions i la proximitat d'accessos a les principals vies de transport, ens permet estar ben comunicats amb les ciutats principals, tots els serveis, el transport públic i els punts d'interès turístic de la regió. Per aquests motius, podem considerar que també realitzarem la funció de connectors entre la naturalesa i el món urbanitzat.

Tanmateix, volem ser un nou punt d'unió i comunicació entre cultures, posant a disposició un ampli catàleg d'experiències úniques i majoritàriament desconegudes fins ara, oferint d'aquesta manera la possibilitat de descobrir un nou món cultural i social.

Informació relacionada: