Repercussió cultural

Addicionalment a l'activitat pròpia del nostre complex, en el qual oferirem la oportunitat als nostres clients de conèixer i viure en primera persona la cultura, els costums i la hospitalitat japonesa, oferirem serveis exclusius tals com tallers, petites matsuris (festivitats japoneses) i sessions de karaoke

- Realitzarem diferents cursos relacionats amb la cultura japonesa, com per exemple aprendre a cuinar sushi, realitzar origami o vestir-se amb la roba tradicional i fer una sessió fotogràfica.

- L'estreta relació i col·laboració amb l'ambaixada i el consolat japonès i les entitats Japan Foundation i Casa Àsia, ens permetrà realitzar diversos actes programats a les seves agendes oficials, de caire públic i d'accés per al públic en general, tals com exposicions fotogràfiques o qualsevol tipus d'art, espectacles diversos, concerts, audicions, exhibicions, etc.

- Oferirem activitats paral·leles a les grans cites que es realitzin al nostre país, tals com el Saló del manga, la Japan Weekend, Mobile World Congress, Matsuri Japan, etc.

- Es realitzaran matsuris corresponents amb les festivitats més importants del país nipó i del nostre territori:

· Festa de cap d'any japonesa – Varia en funció del calendari, habitualment se celebra durant la segona setmana de gener

· Hanami (floració dels cirerers) – Data variable segons el clima

· Dia de la fundació de Japó – 11 de Febrer

· Diada de Sant Jordi – 23 d'Abril

· Revetlla de Sant Joan – 23 de Juny

· Diada de Catalunya – 11 de Setembre

· Momiji (entrada a la tardor) – Mitjans de Novembre. Data variable segons el clima

· Aniversari de l'emperador – 23 de Desembre

· Cap d'any – 31 de Desembre

- Addicionalment, es proposarà la realització d'activitats culturals conjuntament amb els organismes del municipi i a espais o places públiques, perquè tota la gent de la localitat hi pogués participar i col·laborar, esdevenint la localitat en el punt d'interès turístic de la cultura japonesa. Podríem considerar entre altres, la realització d'activitats relacionades a les següents festivitats:

· Golden Week – del 29 d'Abril al 5 de Maig, festivitat principal de Japó i període de vacances habitual, es destaquen les següents festivitats:

Dia verd – 4 de Maig, festivitat dedicada a la natura i el medi ambient.

Dia de la infància – 5 de Maig.

· Tanabata o festival de les estrelles – 7 de Juliol. Es el dia en el que segons la tradició, s'alineen les dues estrelles Altair i Vega, aprofitant la circumstancia, la població escriu els seus desitjos en un paper i els penja en un arbre perquè es compleixin.

· Dia de la gent gran – Tercer dilluns de Setembre

· Dia de la salut i els esports – Segon dilluns d'Octubre, es podrien realitzar exhibicions i activitats relacionades amb la practica de l'esport i especialment de vessants orientals.

· Dia de la cultura – 3 de Novembre