Detalls dels terrenys

Recordatori previ

En aquests moments no hem concretat els terrenys definitius, tot i disposar de tres candidats finals.
Restem pendents a obtenir el finançament per a poder concretar la opció idíl·lica segons l'import assolit.
Tan bon punt finalitzem el procés d’inversió, actualitzarem la pàgina d’aquesta secció amb els detalls corresponents.

NOTA: Si està interessat en invertir i requereix més detalls específics, registri's i podrà disposar de més informació relacionada en el Portal d'inversió

 

Factors de selecció

El principal factor que hem tingut en compte a l’hora de buscar l’entorn adequat, a més del paisatge natural que ofereixen les muntanyes pròximes, és que estigués rodejat per un ambient de tranquil·litat, situat a les afores de ciutats principals, però suficientment pròxims de tots els serveis bàsics i ben connectat amb els punts d’interès turístic de la regió.

Rodejat per l’entorn natural de la Serralada Litoral i els parcs naturals del Montseny i el Montnegre-El Corredor, aquesta localització és una ubicació idònia degut a que ens trobem integrats amb l’entorn natural i les seves rutes turístiques, així com molt propers de tots els serveis.

Al mateix temps, estarem ben comunicats amb les principals vies de carretera i els mitjans de transport públic, fet que ens permetrà desplaçar-nos ràpidament a les capitals de la nostre regió: Barcelona i Girona; punts neuràlgics de la majoria d’espais i atractius turístics de Catalunya, visitar centres comercials com ‘La Roca Village’, acudir a proves automobilístiques al Circuit de Catalunya o gaudir del turisme interior o de platja.

Està situat al centre de la depressió del Vallès, ubicat entre la Serralada Litoral i el massís del Montseny. Situat a menys de 40 km de Barcelona i a poca distancia de les ciutats de Granollers i Mataró, constitueix un punt estratègic a les vies de comunicació entre Barcelona i Girona, fet que ha marcat el desenvolupament històric de les proximitats.

 

Descripció dels terrenys

Disposarem d’una superfície total aproximada de 10 a 30ha² de terreny i que estarà rodejat per una gran àrea de zona verda i espai natural protegit, preservant les extraordinàries vistes que ofereix estar ubicats a peu del Montseny i de la Serralada Litoral, però amb suficient espai per a poder desenvolupar les diverses fases i previsions d’evolució futura.

 

Règim de tinença

La titularitat dels terrenys a adquirir, així com de les edificacions a construir, correspondrà a la societat principal-matriu, formant part del seu actiu patrimonial i disposant així de major solidesa i fortalesa en el mercat, garantint les condicions i vigència de l’establiment.

Tanmateix, entre la societat principal i la pròpia societat explotadora, s’establirà a les condicions del contracte de lloguer, les bases i consideracions de dret d’ús i explotació amb una disposició i data de durada i renovació indefinida, per a poder garantir aquesta ubicació amb caràcter indefinit i invariable entre les dues societats del nostre projecte.

L’espai designat per a l’evolució futura de la societat encarregada de promoure el projecte econòmic d’unió sòcio-cultural japonesa, es promourà segons estudi conjunt i valoraran les millors opcions de distribució i tinença, per al millor benefici d’ambdues societats i projectes.